X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të përdorim tabelat pivot në Excel

Si të përdorim tabelat pivot në Excel

Tabelat Pivot janë vegla në Excel të cilat shërbejnë për të krijuar raporte. Ato janë një ndër veglat më të mira dhe më të përdorura në Excel për të analizuar të dhëna të ndryshme pa pasur nevojë të fusim formula.

Tabela Pivot është një vegël e Excel-it që ua mundëson që të dhënat e shumta t’i paraqitni në një mënyrë të përmbledhur në formë të raportit.

Regjistrohu në kanalin tonë në YouTube: http://bit.ly/mlngsub

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

Linkedin Facebook YouTube gjirafaVideo Instagram Twitter

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.  

Print
13474 Vlerëso artikullin:
4.5
A Selimi

x