X
GO

Kurset

Kërko Kurse

10 gjëra që mund t'i bëni me mobilin tuaj

10 gjëra që mund t'i bëni me mobilin tuaj

Në këtë video mund të mësoni 10 gjëra që mund t’i bëni me mobilin tuaj, duke përfshirë edhe atë se si të:

  • instalojmë gjuhën shqipe për tastierë dhe korrigjim teksti
  • vendosni shkurtesën për faqen tuaj të facebook
  • përdorni android beam
  • gozhdojmë ekranin
Print
6026 Vlerëso artikullin:
4.0
Rrustem Loshi
Kategoria: Së shpejti

x