X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të funksionalizojmë një telefon celular android

Si të funksionalizojmë një telefon celular android

Nëse keni një telefon të ri android, ju patjetër që do të dëshironit të shfrytëzoni të gjithë potencialin e tij. Në këtë video do t’u shpjegojmë hap pas hapi se si ta bëni të përdorshëm një telefon të ri android apo një telefon që e keni pranuar nga dikush që e ka përdorë më parë.

Shumica e telefonave celularë, do t’iu udhëzojnë hap pas hapi se si ta bëni të përdorshëm, gjatë procesit të funksionalizimit të tij. Varësisht nga versioni i androidit që përdorni, procesi mund të ketë disa ndryshime të vogla.

Në këtë video, ne do të bëjmë të përdorshëm një celular i cili është përdorë nga dikush tjetër dhe do të shohim se si ta formatojmë dhe pastaj ta funksionalizojmë me llogarinë tonë.

Regjistrohu në kanalin tonë në YouTube: http://bit.ly/mlngsub

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

Linkedin Facebook YouTube gjirafaVideo Instagram Twitter

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.  

Print
13971 Vlerëso artikullin:
4.8

x