X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të funksionalizojmë celularin iPhone

Si të funksionalizojmë celularin iPhone

Në këtë video do të shpjegojmë hap pas hapi se si të funksionalizoni celularin tuaj iPhone të cilin sapo e keni blerë apo e keni pranuar si dhuratë nga dikush.

Përveç kësaj, do të shpjegojmë se si të hapni një llogari të re në iCloud dhe si të regjistroni iPhone-in tuaj në dyqanin e kompanisë Apple – AppStore nga ku mund të instaloni aplikacione të ndryshme të aprovuara nga kompania.

Në fund, do të instalojmë një aplikacion që të shpjegojmë se si mund të instaloni aplikacione nga dyqani i kompanisë Apple.

Regjistrohu në kanalin tonë në YouTube: http://bit.ly/mlngsub

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

Linkedin Facebook YouTube gjirafaVideo Instagram Twitter

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.  

Print
12373 Vlerëso artikullin:
4.7

x