X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të krijojmë një grafik në excel

Si të krijojmë një grafik në excel

Grafiku është shumë i dobishëm kur duam të prezantojmë të dhëna numerike të shumta, p.sh. 100, 200 e më shumë rreshta me të dhëna, të paraqitura në tabelë është goxha telash t’i kuptosh. P.sh. mund të duam ta dimë çmimi i arit në treg a ka ndryshuar gjatë vitit të kaluar apo ka mbetur i njëjtë? Nëse ka ndryshuar si ka ndryshuar? A ka pasur zbritje apo është rritur?

Kur i kemi të dhënat në formë tabela shumë lehtë mund t’i shndërrojmë në grafik dhe ato do bëhen më të kuptueshme.

Na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale. 

Print
6468 Vlerëso artikullin:
4.9
A Selimi

x