X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të hapim një llogari në PayPal dhe të Dërgojmë/Pranojmë të holla

Si të hapim një llogari në PayPal dhe të Dërgojmë/Pranojmë të holla

Në këtë video trajnim, do të shpjegojmë hap pas hapi se si të hapni një llogari në PayPal, si të dërgoni apo pranoni të holla, si të bëni pagesa dhe si të dërgoni të hollat nga PayPal në llogarinë bankare.

 

Print
3289 Vlerëso artikullin:
4.0
Rrustem Loshi
Kategoria: Së shpejti

x